Wij zijn trots dat wij leverancier zijn van FOLLEA.

FOLLEA staat al ruim 20 jaar bekend als ontwerper en producent van de meest exclusieve haarwerken en haarstukken in het beste Europese haar.

Door buitengewoon  vakmanschap te combineren mer een artistiek ook en gebruikt te maken van de nieuwste technieken, worden de meest fantastische haarwerken gecreëerd. Een FOLLEA haarwerk of haarstuk wordt van het begon tot het eind tot leven gebracht in een eigen
STATE-OF-THE-ART fabriek.

 

Natuurlijk ademende kleuren van koffiebruin tot sprankelend blond, zelfs in extreem lange haarlengtes. Volmaakte capconstructies, handgemaakt met verfijnde precisie, vervaardigd in de meest zachte huidvriendelijke materialen en/of unieke medische goedgekeurde siliconen. 
Elke FOLLEA is ongeëvenaard in kwaliteit met aandacht voor detail, een meesterwerk op zich.Onzichtbaar voor het oog, betoverend in en beweging en natuurlijk zacht.

Door een luisterend oor te bieden aan de consument, worden de nieuwste creaties gevormd en is er een collectie tot stand gekomen met de perfecte oplossing voor ieders wens.

 

FOLLEA 's missie is en blijft het leven van iemand met haarverlies positief te veranderen.

Slechts een aanraking zal u overtuigen van de superieure kwaliteit.
Maak uw dromen werkelijkheid en kies voor de schoonheid van FOLLEA.