Schoonheid die van binnenuit komt

Jeugdige schoonheid is niet alleen een kwestie van uiterlijke verzorging. Optimale inname van voedingsstoffen van binnenuit is net zo belangrijk. Naast een onevenwichtige voeding zijn er nog andere factoren die ons uiterlijk negatief beïnvloeden: stress, alcohol- en tabaksgebruik, UV-straling en blootstelling aan ozon. Zij brengen onze darmen uit balans, zodat voedsel niet goed wordt verteerd en vitaminen, mineralen of spoorelementen niet op de juiste wijze worden benut. Het resultaat zijn ongewenste afbraakproducten die zichtbare sporen nalaten.

 

 

DRINK JEZELF MOOI! De revolutionaire LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir voldoet aan alle 5 schoonheidswensen in één keer1-4! Met slechts één shot per dag activeert een uniek dubbelcomplex diep de schoonheidsprocessen in het lichaam en beschermt preventief tegen de belangrijkste oorzaken van veroudering - voor een jeugdige schoonheid van top tot teen op elke leeftijd1-4

1. JEUGDIGE VERSCHIJNING MET MINDER RIMPELS EN MINDER RIMPELS

Rimpelvermindering door vitamine C1 en diepe effectieve collageenpeptiden6 - 15% meer huidelasticiteit door effectieve collageenpeptiden7
Aloë vera gel, bloedappelextract, rozenwortelextract en groene thee extract beschermen tegen de belangrijkste oorzaken van veroudering, zoals UV-straling.
2. EEN ZUIVERE EN GEZONDE HUID ZONDER IRRITATIES

Bescherming tegen externe milieu-invloeden door middel van bosbesextract en vitamine E5.
Verbeterde huidfunctie en pigmentatie met de sterk geconcentreerde vitaminen A, riboflavine, niacine, biotine, C en zink als essentiële sporenelementen1
3. STRAKKER LICHAAM MET MINDER CELLULITIS
aangetoond is dat collageenpeptiden de huiddichtheid verhogen en cellulitis verminderen8 - Koper2 en aloë vera gel versterken het bindweefsel.

4. KRACHTIG, GLANZEND HAAR

Biotine versterkt het haar en bouwt het van binnenuit op3
Koper zorgt voor normaal haarpigmentatie en geeft een gezonde glans3

5. STERKE, GEZONDE NAGELS

Er is aangetoond dat collageenpeptiden de nagelgroei versnellen. Schade aan de nagels wordt tot 42% gereduceerd9 .
Zink versterkt de nagels4

Uniek op de markt: Dubbel Complex
Complex Actief

Het actieve complex activeert de schoonheidsprocessen en bestrijdt tekenen van veroudering1-5. Het combineert de bekendste, belangrijkste schoonheidsingrediënten in de hoogste concentratie:

2,5 g collageenpeptiden
50 mg Hyaluronzuur
met koper en zink
9 sterk geconcentreerde vitaminen: 100% vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, B6, biotine, B12, vitamine C per dagrantsoen* en 75% vitamine A per dagrantsoen*.
Complex Preventief

Het preventieve complex beschermt tegen milieu-invloeden van binnenuit en voorkomt tekenen van veroudering. Het combineert de belangrijkste ingrediënten met de kracht van de natuur:
20 % Aloë Vera Gel
bloedappelsienextract
bosbessenextract
rozenwortelextract
groene thee-extract