Algemene voorwaarden

 

Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Wigs by Hairglow.

 

Artikel informatie

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Wigs by Hairglow besteedt veel aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen en de informatie over de artikelen. U dient rekening te houden met eventuele minimale kleurverschillen.

 

Bestellen

Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd om uw gegevens in te voeren en de  bestelling te bevestigen. Hierna kunt u betalingen via iDeal, Paypal, Klarna, Sepa en Sofort  voldoen via onze payment provider Mollie. 

 

Levering

De verwachte levering staat bij het artikel. In zijn algemeen is dit tussen de 2 en 7 dagen. Mocht het om een spoedlevering gaan dan kan dit tegen extra kosten.
Neem in het geval van een spoedlevering altijd telefonisch contact met ons op via 035-5430064 of bel/ whats-app 06-81563065. De bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling door ons is ontvangen.

 

Verzend informatie

Wigs by Hairglow verzendt uw bestelling via PostNL in een discrete verpakking.

Levering Nederland : uw huisadres of op een locatie naar keuze.
Levering België : uw huisadres of een locatie naar keuze.

 

Controleer de bestelling direct na ontvangst
Is er iets niet in orde met uw bestelling, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling via info@wigsbyhairglow.com aan ons te melden. 

 

Annulering

Wigs by Hairglow  behoudt zich het recht om een bestelling te annuleren wanneer hiertoe aanleiding is en zal u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.
Terugbetaling van de order zal binnen 7 werkdagen plaatsvinden.

 

Retourneren

Uw bestelling kunt u tot 14 dagen na ontvangst annuleren. U heeft na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Na deze termijnen nemen wij deze niet meer in behandeling.

LET OP: Vanuit hygiënisch oogpunt kun je de pruiken en haarstukken alleen retourneren wanneer de produktverpakking ongeopend en onbeschadigd is en de verzegeling geheel intact is.

Onze haarwerken en haarstukken worden  om hygiënische redenen verzegeld verzonden en nemen wij niet retour wanneer deze verzegeling verbroken is.
Pruiken en haarstukken die op maat zijn gemaakt kunnen niet retour.

Wij verkopen namelijk ook aan klanten met een ziekte en/of huidaandoening, wij moeten alle klanten met 100% zekerheid garanderen een ongedragen pruik te ontvangen.

Om uw bestelling te annuleren stuurt u een e-mail naar info@wigsbyhairglow.com, wij sturen u dan een formulier op, u vul het formulier in, en mail het naar ons.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw rekening. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.
De retourzending dient deugdelijk verpakt te zijn en per aangetekende post worden aangeboden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten.

Na annulering krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten indien van toepassing, binnen 14 dagen op uw rekening terugbetaald.
Bij gedeeltelijk terugsturen van de bestelling wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.

Ondanks het feit dat wij onze bestellingen met de grootst mogelijk zorg behandelen, kan er eens iets verkeerds gaan. Wanneer wij onverhoopt een ander artikel hebben geleverd, vragen wij  dit  binnen 24 uur na ontvangst van het pakket per e-mail te melden en de verpakking van het product niet te openen en de verzegeling niet te verbreken. De retourzending is gratis,  wij sturen het juiste product zo spoedig mogelijk op.