Algemene voorwaarden

 

Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Wigs by Hairglow.

 

Artikel informatie

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Wigs by Hairglow besteedt veel aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen en de informatie over de artikelen. Je dient rekening te houden met eventuele minimale kleurverschillen.

 

Bestellen

Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt je gevraagd om je  gegevens in te voeren en je bestelling te bevestigen. Hierna kun je betalingen via iDeal, Paypal, Klarna, Sepaen Sofort  voldoen via onze payment provider Mollie. 

 

Levering

De verwachte levering staat bij het artikel. In zijn algemeen is dit tussen de 2 en 7 dagen. Mocht het om een spoedlevering gaan dan kan dit tegen extra kosten. Neem in het geval van een spoedlevering altijd telefonisch contact met ons op via 035-5430064 of bel/ whats-app 06-81563065. De bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling door ons is ontvangen.

 

Verzend informatie

Wigs by Hairglow verzendt je bestelling via PostNL in een discrete verpakking.

Levering Nederland : je huisadres of op een locatie naar keuze.
Levering België : je huisadres of een locatie naar keuze.

 

Controleer je bestelling direct na ontvangst
Is er iets niet in orde met je bestelling, dan dien je dit binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling via info@wigsbyhairglow.com aan ons te melden. Het pakket en de verpakking van het product mag je niet te openen en de verzegeling niet te verbreken. 

 

Annulering

Wigs by Hairglow  behoudt zich het recht om een bestelling te annuleren wanneer hiertoe aanleiding is en zal u hiervan per mail op de hoogte stellen. Terugbetaling van de order zal binnen 7 werkdagen plaatsvinden.

 

Retourneren

Onze haarwerken en haarstukken worden  om hygiënische redenen verzegeld verzonden en nemen wij niet retour wanneer deze verzegeling verbroken is. Pruiken en haarstukken die op maat zijn gemaakt kunnen niet retour. 

 

Haarwerk of haarstuk passen
Wil je een haarwerk of haarstuk liever in onze haarwerksalon komen passen dan kan dat alleen op afspraak.