Je bestelling kun je tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Je hebt na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Na deze termijnen nemen wij deze niet meer in behandeling.

LET OP: Vanuit hygiënisch oogpunt kun je de pruiken en haarstukken alleen retourneren wanneer de produktverpakking ongeopend en onbeschadigd is en de verzegeling geheel intact is.

Wij verkopen namelijk ook aan klanten met een ziekte en/of huidaandoening, wij moeten alle klanten met 100% zekerheid garanderen een ongedragen pruik te ontvangen.

Om je bestelling te annuleren, vul het formulier in, en mail het naar ons.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor jouw rekening. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. De retourzending dient deugdelijk verpakt te zijn en per aangetekende post worden aangeboden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten.

Na annulering krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten indien van toepassing, binnen 14 dagen op je rekening terugbetaald. Bij gedeeltelijk terugsturen van de bestelling wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.

Ondanks het feit dat wij onze bestellingen met de grootst mogelijk zorg behandelen, kan er eens iets verkeerds gaan. Wanneer wij onverhoopt een ander artikel hebben geleverd, vragen wij  dit  binnen 24 uur na ontvangst van het pakket per e-mail te melden en de verpakking van het product niet te openen en de verzegeling niet te verbreken. De retourzending is gratis,  wij sturen  het juiste product zo spoedig mogelijk op.