Is er een recept voor geluk? Voor de meesten van ons komt gezondheid op de eerste plaats - om je goed te voelen in je lichaam, fit en vol energie. Want dat is de basisvoorwaarde om ten volle te kunnen genieten van het leven in al zijn facetten. Gezondheid is levenskwaliteit!

 

1) Basisoplossing: LR LIFETAKT biedt maandelijkse sets voor basisverzorging, bestaande uit een wetenschappelijk onderbouwde productcombinatie, voor de verschillende behoeften in elke fase van uw leven. Dit zorgt ervoor dat u altijd de belangrijkste zorg heeft.

 

2) Individuele bouwproducten: LR LIFETAKT biedt ook aanvullende producten voor uw individuele voorkeuren en behoeften.

 

3) Tips van experten: Als holistisch concept ondersteunt LR LIFETAKT u met waardevolle suggesties van onze voedingsdeskundige Dr. Werchan over voeding, beweging en levensstijl.

 

 

 

 

Uw persoonlijke partner voor het dagelijkse pluspunt in levenskwaliteit

6 competente oplossingen voor zeer uiteenlopende behoeften - voor elke levensfase is er wel iets te vinden. Of u nu niet veel tijd heeft voor een gezonde voeding in uw dagelijkse stressvolle leven, stress op het werk of op de universiteit, speciale uitdagingen vanaf zes jaar of slechts een paar kilo te veel op de weegschaal.... met LR LIFETAKT neemt u uw gezondheid in eigen hand!

 

Wetenschappelijk bewezen kwaliteit & efficiëntie

Geïnspireerd door de natuur, in combinatie met de laatste resultaten van onderzoek en wetenschap - dat is de succesformule van de unieke LR LIFETAKT-producten met hoge effectiviteit. De constante hoge kwaliteit wordt bevestigd door gerenommeerde instituten, zoals het SGS Institut Fresenius voor Aloë Vera Drinkgel.

 

Holistisch gezondheidsmanagement

Het LR LIFETAKT-concept biedt holistische oplossingen die verder gaan dan pure voedingssupplementen. Onze voedingsdeskundige Dr. Sven Werchan ondersteunt u met wetenschappelijk verantwoorde tips uit de praktijk over voeding, beweging en levensstijl. Zo bepaal je het tempo van je leven!

 

 

Wilt u meer informatie over de producten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

Kerstcadeau

Voedingssupplementen

Verzorging

Make-Up

Parfum

Kaarsen