Klantenbeoordelingen

Deel hier uw ervaringen over de producten en diensten van Wigs by Hairglow. *

Bedankt voor uw feedback!

 

Marijke

2-2-2023

Goede begeleiding door Marjorie in een gezellige setting. Hierdoor vergeet je je ongemak. Samen met Marjorie zoek je uit wat geschikt is en wat niet. Vond het spannend om deze stap te zetten maar ik ben zeer tevreden met mijn haarstukje . Deze heb ik vanwege frontale alopecia. Op mijn werk krijg ik nog steeds complimenten over hoe leuk mijn haar zit, zonder dat mensen het weten. Een betere compliment kan ik niet krijgen. Bij Marjorie ben je aan het goede adres van begin tot eind.

 

 

H. Cambridge 
4-3-2022

Klantvriendelijk, geduldig, meedenkend en eerlijk advies t.a.v. de wensen en mogelijkheden van de klant. Top service, zeker aan te raden.

 

 

Anne -

2-3-2022

Best spannend om op zoek te gaan naar een niet haarwerk en om je weer bloot te geven.Fantastisch vakwerk dat heb ik nu voor de 4 de keer mogen ervaren. In alle rust en discretie krijg je advies en kun je de haarwerken passen. Eerlijk advies en kwaliteits haarwerken is wat Hairglow aflevert. Dank je wel voor de goede zorgen en voor het geweldige eindresultaat.

M. Mastwijk

25-2-2022
Bij Marjorie passen de woorden eerlijk, geduldig, klantvriendelijk en goed advies. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat ik een pruik zocht om zo nu en dan naar een feest te dragen. Ik heb zelf geen volle bos haar, maar Marjorie had een pruik klaargelegd die qua kleur helemaal aansloot bij mijn eigen haarkleur, maar dan met een pony. En hij staat fantastisch. De 1e keer dat ik de pruik droeg was ik vooral benieuwd naar de reacties van mijn vrienden. Ik kreeg alleen maar complimenten dat mijn haar zo goed zat. Zelfs een kapster geloofde niet dat ik een pruik op had. Marjorie zei dat ik de pruik wrs niet alleen naar feesten zou dragen, maar ook doordeweeks zou dragen. En ze heeft gelijk gekregen. De pruik geeft mij heel veel zelfvertrouwen, ik 'voel' mij anders, maar ben toch helemaal mijzelf.

Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet. Dank je wel dat je mij de tijd hebt gegeven om zelf tot deze conclusie te komen zonder mij te pushen. En.....zelfs bij een stevige wind blijft de pruik fantastisch zitten ;-)

Shirly. B

23-2-2022

Heel erg vriendelijk en er wordt genoeg tijd voor je genomen om te kunnen voldoen aan alle wensen. Voor mij absoluut een plek om weer terug te komen!

Denise.
15-2-2022

Ik zag er erg tegen op maar Marjorie heeft de tijd genomen om naar mij te luisteren, mij op m'n gemak gesteld en heeft fijn advies gegeven, genoeg opties en mogelijkheden besproken en gepast. In een tijd van "haar" nood heeft zij mij uit de brand geholpen boven mijn verwachting. Wigs By Hairglow = Service gericht, klantvriendelijk, Authentiek en professioneel. IK kijk alweer uit naar mijn volgende bezoek.